Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Vention TNHHB 100W Univerzális dokkoló (TNHHB)

7000+ termék raktárról!

11 040 Ft
+ 1 290 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
bestmarkt.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 11 040 Ft

Termékleírás
Az Vention TNHHB (szürke) 0,15 méteres USB-C to 3x USB3.0, SD, TF, PD docking állomás segítségével könnyedén átviheted fájljaidat, töltheted eszközeidet és csatlakoztathatsz külső eszközöket. Az állomás 3 USB3.0 portot, egy USB-C portot és 2 TF/SD kártyahelyet kínál. Az állomás lehetővé teszi eszközeid gyors töltését akár 100 wattos PD-val és 5 Gbps-os adatátvitel végzését. Emellett beépített chipeknek köszönhetően megbízható működést biztosít interferenciamentesen. Az alumínium bevonat védi a terméket a túlmelegedéstől, míg a könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi az könnyű szállítást és tárolást.

A Vention hub segítségével villámgyorsan átviheted fájljaidat. Nyaralási fotók, videók, prezentációk és fontos dokumentumok könnyedén továbbíthatóak a TNHHB-vel. Az állomás 5 Gbps-os adatátviteli sebességet nyújt, így 1 Gb adat másolása mindössze 3 másodpercet vesz igénybe. Emellett támogatja az akár 256 Gb-os memóriát és lehetővé teszi az adatok egyszerre 2 kártyáról való olvasását.

A Vention TNHHB segítségével gyorsan feltöltheted eszközeid energiáját. Az állomás támogatja a PD 100 wattos gyorstöltési protokollt, így azonnal felkészíti eszközeidet a további munkára.

A termék a következő adatokkal rendelkezik:

- Gyártó: Vention
- Modell: TNHHB
- Szín: szürke
- Kábel hossza: 0,15 méter
- Csatlakozók: USB-C, 3x USB3.0, 1x USB-C, 2x TF/SD
- Adatátviteli sebesség: 5 Gbps
- Tápegység: PD 100 W
- Maximális memória támogatás: 256 Gb

[ ]

[ ]

[ ]

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.