Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Delock 87772 USB-C Univerzális dokkoló (87772)

7000+ termék raktárról!

84 800 Ft
+ 1 290 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
bestmarkt.hu
 

Delock USB Type-C DP 1.4 Docking Station Triple 4K (87772)

90 900 Ft
+ 1 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 2 hét
irány a bolt »
bluechip.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 84 800 Ft

Termékleírás
Ez a Delock dokkolóállomás egy USB-C DP Alt Mode vagy Thunderbolt 3 porttal rendelkező számítógéphez csatlakoztatható, és különféle csatolókat biztosít. Akár három képernyő is üzemeltethető egyszerre a DisplayPort-on és a HDMI kimeneteken. Négy beépített USB port lehetővé teszi a perifériák használatát, fejhallgatóhoz és Gigabit hálózathoz történő csatlakozást, valamint SD és Micro SD csatlakozó felület is található az eszközön.

Multi-Stream Transport (MST)
A termék egy MST hub és a DisplayPort kibővített asztali konfigurációját támogatja. Ez teszi lehetővé több monitor összekapcsolását egyetlen nagy megjelenítéssé. A maximális felbontás két-három képernyő egyidejű használatakor függ a rendszertől és a csatlakoztatott hadvertől.

Az USB tápellátást (USB PD 3.0) akár 85 wattig is támogatja
A dokkolóállomás rendelkezik egy USB Type-C tápellátási porttal a laptop vagy a tablet áramellátásának csatlakoztatásához.

Talp
A Delock dokkoló állomás üzemeltethető vízszintes és függőleges helyzetben is. Egy állvány található a csomagban a függőleges üzemeltetéshez.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.